Chat with us, powered by LiveChat
 

Viihdelomat

Koe Ikaalinen Spa & Resortin parhaat palat viikonloppuloman aikana! Nappaa puoliso tai kaveriporukka kainaloon ja suuntaa Ikaalisiin! Lupaamme, että viihdytte, oli teillä sitten aikomus nauttia hieronnasta ja kylpylästä, tai saunasta ja rantadrinkeistä.

Menovinkit

Keikkakalenteri

Löydät kaikki esiintyjät ja tapahtumat meidän tapahtumakalenterista tästä. Julkaisemme myös yllätystapahtumia, joten kalenteriamme kannattaa seurata!

Keskiviikkotanssit

Legendaariset keskiviikon Tähtitanssit ovat palanneet Ikaalisiin. Tule nauttimaan tanssin hurmasta keskiviikkoisin.

Katso kalenteri tästä.

Ikaalinen Lofts

Lofts-1.jpg
Economy Lofts Huone

Vaatimattomat Loft-huoneet ovat saaneet kevyen pintapuolisen remontin. Kaikissa huoneissa on joko terassi tai parveke, jossa voi nauttia auringosta. Kylpylän palvelut ovat käytössäsi ja majoitus sisältää aamiaisen Ikaalinen Span maittavassa aamiaisbuffetissa sekä sisäänpääsyn Vesitropiikkiin. Ikaalinen Spa Loftsin aulasta löydät vedenkeittimen sekä mikroaaltouunin. Hotellissa saatavilla myös lemmikkihuoneita. Loft hotelli sijaitsee 300 metrin päässä päärakennuksesta.

Ikaalinen Spa

Standard Spa Huone

Ikaalinen Span päärakennuksessa sijaitsevissa huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhteen sekä kaksi vuoteeksi avattavaa nojatuolia. Kaikissa huoneissa on parveke, kylpyhuone suihkulla, kylpytakki, TV 50”, tabletti, WiFi, työpöytä, tuoli ja puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Meiltä myös lemmikkihuoneet!

IMG_3687.jpeg
Huone_järvinäkymällä-4.jpg
Superior Resort Huone

Päärakennuksessa sijaitsevat hotellihuoneet ovat hypähdyksen päässä Vesitropiikista sekä ravintoloista.

 

Ikaalinen Span päärakennuksessa sijaitsevissa huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhteen sekä kaksi avattavaa vuodenojatuolia. Kaikissa huoneissa on minibaari, parveke järven puolelle, kylpyhuone suihkulla, kylpytakki, kylpytossut, TV 50”, tabletti, WiFi, vedenkeitin, työpöytä, tuoli ja puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Resort Sviitti

Upeasta Sviitistämme avautuu järvinäköala ja voit nauttia oman saunan löylyistä.

 

Ikaalinen Span päärakennuksessa sijaitsevassa upeassa sviitissämme on olohuone ja erillinen makuuhuone, jossa on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhteen sekä olohuoneessa kaksi avattavaa vuodetuolia. Huoneessa on minibaari, parveke järven puolelle, kylpyhuone, sauna, kylpytakki, kylpytossut, TV 50”, tabletti, WiFi, vedenkeitin, työpöytä, tuoli ja puulattia. Huone on savuton.

Huone_järvinäkymällä-11.jpg