Ikaalinen Spa & Resort - Viihdelomat

Viihdelomat

Koe Ikaalinen Spa & Resortin parhaat palat viikonloppuloman aikana! Nappaa puoliso tai partneri kainaloon ja suuntaa Ikaalisiin! Lupaamme, että viihdytte, oli teillä sitten aikomus nauttia hieronnasta ja kylpylästä tai saunasta ja rantadrinkeistä.

Tapahtumat 

Keskiviikkotanssit

Legendaariset keskiviikon Tähtitanssit ovat palanneet Ikaalisiin. Tule nauttimaan tanssin hurmasta keskiviikkoisin.

Katso kalenteri tästä.

Ikaalisissa tanssitaan taas! 

Keikkakalenteri

Koko syksyn keikkakalenteri on nyt julkaistu. Löydät kaikki esiintyjät ja tapahtumat meidän tapahtumakalenterista tästä. Julkaisemme myös yllätystapahtumia, joten kalenteriamme kannattaa seurata!

Monta syytä tulla juhlimaan!

Lisäksi

Pidä silmät auki ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa! Näin saat tietää mitä kaikkea tapahtuu Ikaalinen Spa & Resortilla. 

Musiikkia & Tanssia Ikanema Beachillä

Venetsialaiset

Viralliset avajaiset pidetään Venetsialaisten aikaan. Alkusyksyn tunnelmallisessa illassa on luvassa on yllätysvieraita, tähtiesiintyjiä ja ilotulitusta.

Suurimmat bileet sitten hetkeen!

Yöelämä & Ravintolat

Cake & Tonic

Promenade Baari

Cake & Tonic Aulabaarin valikoimasta löydät mix-and-match Gin &Tonic -valikoiman sekä herkullisia kakkuja ja muita leivonnaisia. Aulabaarin tuotteita voi nautiskella aulassa esimerkiksi Loungessa takkatulen ääressä.

Old Ikaly Pub

Rentoa tunnelmaa pubissa

Aulan pubissa nautit huurteisen rankan työpäivän jälkeen, rentoudut lomaa varten ja ehkäpä nappaat pari siipeä hottina.

Ikanema Beach Bar

Ipanema Beachin rantabaari

Sään salliessa Beach Barimme palvelee veneilijät, paikalliset retkeilijät, rantalaiset ja ohikulkijat kurkun kostukkeella ja herkullisilla naposteltavilla

Ikaalinen Spa Arena

Tanssit & Bileet

Ikaalinen Spa & Resortin suuressa areenassa järjestetään juhlia ja tansseja. Löydät kaikki ajankohtaiset tapahtumat kalenterista tästä

Ikaalinen Lofts

Lofts-1.jpg
Economy Lofts Huone

Kaikissa huoneissa on joko terassi tai parveke, jossa voi nauttia auringosta. Kylpylän palvelut ovat käytössäsi ja majoitus sisältää aamiaisen Ikaalinen Span maittavassa aamiaisbuffetissa sekä sisäänpääsyn Vesitropiikkiin. Ikaalinen Spa Loftsin aulasta löydät vedenkeittimen sekä mikroaaltouunin. Hotellissa saatavilla myös lemmikkihuoneita. Loft hotelli sijaitsee 300 metrin päässä päärakennuksesta.

Ikaalinen Spa

Standard Spa Huone

Ikaalinen Span päärakennuksessa sijaitsevissa huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhteen sekä kaksi vuoteeksi avattavaa nojatuolia. Kaikissa huoneissa on parveke, kylpyhuone suihkulla, kylpytakki, TV 50”, tabletti, WiFi, työpöytä, tuoli ja puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Huone_järvinäkymällä-6.jpg
Huone_järvinäkymällä-4.jpg
Superior Resort Huone

Päärakennuksessa sijaitsevat hotellihuoneet ovat hypähdyksen päässä Vesitropiikista sekä ravintoloista.

 

Ikaalinen Span päärakennuksessa sijaitsevissa huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhteen sekä kaksi avattavaa vuodenojatuolia. Kaikissa huoneissa on minibaari, parveke järven puolelle, kylpyhuone suihkulla, kylpytakki, kylpytossut, TV 50”, tabletti, WiFi, vedenkeitin, työpöytä, tuoli ja puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Resort Sviitti

Upeasta Sviitistämme avautuu järvinäköala ja voit nauttia oman saunan löylyistä.

 

Ikaalinen Span päärakennuksessa sijaitsevassa upeassa sviitissämme on olohuone ja erillinen makuuhuone, jossa on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhteen sekä olohuoneessa kaksi avattavaa vuodetuolia. Huoneessa on minibaari, parveke järven puolelle, kylpyhuone, sauna, kylpytakki, kylpytossut, TV 50”, tabletti, WiFi, vedenkeitin, työpöytä, tuoli ja puulattia. Huone on savuton.