Chat with us, powered by LiveChat
 

Liity joukkoomme!

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia, iloisia Spalaisia! 

Ei ole väliä oletko työurasi alussa, vai pitkän linjan konkari; hae nyt meille!

Avoimet paikat

Resortin myyntipalvelun esimies

Etsimme Ikaalinen SPA & Resortiin asiakaspalvelun ja myyntityön ammattilaista myyntipalvelun esimiehen tehtävään.

Jos olet hakemamme henkilö, sinulla on jo työkokemusta majoitus- ja ravintola-alalta sekä myös aiempaa esimieskokemusta. Myyntipalvelun esimiehenä vastaat myyntipalvelun perustoimintojen sujuvuudesta ja niiden kehittämisestä osallistuen itse päivittäiseen myyntityöhön hyödyntäen eri myyntikanaviamme. Toimit myös usean käyttämämme järjestelmän pääkäyttäjänä.

Asiakkaasi ovat sekä b to b-, että b to c-asiakkaita ja toivommekin sinulta hyvin voimakasta myynnillistä otetta sekä halua kasvattaa tunnuslukujamme.

Toivomme vähintään suomen- ja englannin kielen olevan vahvasti hallussasi. Tiimiisi kuuluu myyntijohtaja, kaksi myyntineuvottelijaa sekä vapaa-ajanpäällikkö. Teet myös vahvasti yhteistyötä osastopäällikköjemme kanssa. Työaikasi sijoittuu pääasiassa ma-la klo 9 ja 18 välille.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä kehittämään sekä työyhteisöäsi, että upeaa Resortiamme, josta löytyy mm. lähes 250 eritasoista majoitushuonetta, kokoustiloja, kylpylä sekä Day Spa, runsaasti erilaisia harrastemahdollisuuksia sekä yhteensä 7 ravintolaa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (112,5 h/3 vko).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse palkkatoiveineen myyntijohtaja Tapio Honkamaalle osoitteeseen tapio.honkamaa@ikaalinenspa.fi viimeistään 31.1.2022.

Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja p.  040-5346299/Tapio Honkamaa.

Palvelupäällikkö

Ikaalinen Span ravintolat etsivät joukkoonsa palvelupäällikköä vastaamaan osaltaan ravintoloidemme salipuolen johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä.

 

Etsimämme henkilö omaa jo monipuolista kokemusta ravintolatyöstä ja asiakaspalvelijana hän on timantti! Aiempi esimieskokemus on toivottavaa, mutta asenne kuitenkin ratkaisee tässäkin hommassa! 

 

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä monipuolisessa ja kehittyvässä ympäristössä sekä erinomaiset henkilöstöetumme. 

 

Työ on kokoaikainen ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Hakemukset ja lisätiedot:

juha.lehtinen@ikaalinenspa.fi 

0451144177

Meille Töihin? / Career with us?

Jätä meille avoin hakemus ja olemme sinuun yhteydessä! 

arrow&v

Kiitos hakemuksestasi!