Chat with us, powered by LiveChat
 
Etsi
  • Ikaalinen Spa & Resort

Ikaalinen Span uusi johto on nimitetty

Ikaalinen Span uusi johto on nimitetty, alan parhaat osaajat mukaan toteuttamaan kylpylähotellin isoa muutosta


Ikaalinen Spa Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Eero Aho, joka siirtyy tehtävään NoHo Partners Oy:n hankintajohtajan tehtävästä. Aho on toiminut NoHo Partners Oy:n palveluksessa yli seitsemän vuotta. Hän on vastannut aiemmin mm. ruokaravintoloiden liiketoimintajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä n. 40 ravintolan toiminnasta eri puolilla Suomea. Aholla on kokemusta myös pienempien ravintolaryhmien johtamisesta ja tuotekehityksestä. Aho on myös toiminut keittiötoimenjohtajana Kristina Cruises Oy:ssä kansainvälisessä risteilyliikenteessä.


Ikaalinen Span keittiöpäällikkönä on aloittanut Petri Koivisto. Hän siirtyi Ikaalinen Span palvelukseen Holiday Club Tampereen Kylpylän keittiöpäällikön tehtävästä. Petrillä on ansiokas yli 10 vuoden kokemus keittiöpäällikkönä ja yli 30 vuoden kokemus alalta.


Ravintolapäällikkönä on aloittanut Ulla Ainassaari-Vuorinen, joka siirtyi Ikaalisiin Holiday Clubin Tampereen Kylpylästä ravintolapäällikön tehtävästä, missä hän ehti toimia vajaat 10 vuotta. Kaikkiaan Ulla on toiminut alalla n. 30 vuotta, mihin sisältyy myös esimiestehtäviä mm. Hotelli Vaakunassa ja Hotelli Ilveksessä.


Ikaalinen Span myyntijohtajaksi siirtyi jo maaliskuussa 2021 Tapio Honkamaa, jolla on yli 25 vuoden kokemus myynti- ja markkinointitehtävistä Holiday Clubin myyntijohtajana. Tapio on myös yksi yhtiön osakkaista.


Kaikilla johtoryhmän jäsenillä on pitkä ja monipuolinen kokemus alalta ja varaukseton arvostus alan toimijoiden piirissä.


Toimitusjohtaja Aho toteaa, että mahdollisuus lähteä mukaan näin suureen ja mielenkiintoiseen muutosprojektin on hänelle todella mielenkiintoista ja innostavaa. "Ikaalisten kylpylällä on kunniakas historia Pohjoismaiden suurimpana kylpylänä. Nyt nostamme sen uuteen kukoistukseen erinomaisella asiakaspalvelulla, upealla ruoalla, monipuolisilla palveluilla paikallisen yhteistyöverkoston kanssa ja tietysti hyödyntäen kaikessa Ikaalisten upeaa luontoa. On myös hienoa päästä työskentelemään alan parhaiden ammattilaisten kanssa, joita olemme rekrytoineet. Omistajat, joilla on monipuolinen ja menestyksekäs tausta eri liiketoiminnoista, tuovat vahvan tuen päivittäiseen johtamiseen ja varmistavat tarvittavat resurssit."


Ahon mukaan uudistukset etenevät hyvin: rekrytoinnit ovat loppusuoralla, ykkösvaiheen remontit ovat valmistumassa kahden viikon kuluessa, kylpylähotellin ovet avautuvat uudelleen vuoden pisimpänä päivänä 21.6. "Odotan innolla avausta. Kehitystyö ei pääty kesäkuun avaukseen vaan kyse on monen vuoden haastavasta projektista."


Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Eero Aho, puh. 0408236888, eero.aho@ikaalinenspa.fi ja hallituksen jäsen Ikaalisten Matkatoimisto Oy:n toimitusjohtaja Esa Talonen, puh. 0443833927 tai esa.talonen@imt.fi

2,092 katselukertaa0 kommenttia