Chat with us, powered by LiveChat
 
Etsi
  • Ikaalinen Spa & Resort

Ikaalinen Spa:lle älykäs sähköautojen pikalatauskenttä Leppäkoskelta


Alueellista yhteistyötä

Leppäkosken Energia toimitti palveluna uudistuneelle Ikaalinen Spa:lle älykkään kuuden sähköauton latauskentän.


Älykäs 60 kW:n pikalatauskenttä kattaa kaksi pikalatausasemaa neljälle autolle (3xCCS, 1xCHAdeMO). Lisäksi kentässä on yksi (2x22kW) Type2 asema, jossa voi ladata kahta sähkö- tai hybridiautoa yhtä aikaa. Teknologian toimitti Unified Chargers Oy.

Latauskenttä palvelee erityisesti Ikaalinen Spa:n päiväkävijöitä, sillä sähkö- tai hybridiauton saa ladattua kätevästi kylpyläkäynnin tai kokouksen aikana. Ikaalinen Spa:n tavoitteena on laajentaa latauspalvelua myös mm. majoittujille sopivalla "yön yli" latauspisteellä, ja siitä onkin jo Leppäkosken Energian kanssa neuvottelut aloitettu - kertoo Tapio Honkamaa.

Lataus ilmainen syyskuun ajan

Latauskenttä sijaitsee uudistuneen Ikaalinen Span sisäänkäynnin yhteydessä osoitteessa Huvilatie 2, Ikaalinen. Latauskenttä on avoin kaikille, eikä sen käyttö vaadi tunnistautumista tai rekisteröitymistä.

Lataus on syyskuun ajan kylpylän asiakkaille ilmainen. Kentän kaikki latausasemat on varustettu lähimaksulaitteilla, joten maksuttoman tutustumisjakson jälkeen maksu hoituu kätevästi lähimaksulla - kertoo Tapio Honkamaa.

Tarjoamme erilaisia asiakas- ja markkinalähtöisiä energiaratkaisuja, jotka tukevat myös asiakkaidemme vastuullisuus- ja vähäpäästöisyystavoitteita, sanoo Leppäkosken Energian Senior Advisor Mika Laatu.


Yhteystiedot:

Ikaalinen Spa, Tapio Honkamaa, myyntijohtaja

Leppäkoski, Leppäkosken Energia, Mika Laatu


Tervetuloa lataamaan itsesi ja autosi uudistuneeseen Ikaalinen Spa -kylpylään!
Leppäkoski-konserni on paikallinen, monipuolinen ja kilpailukykyinen Pirkanmaalla toimiva energia-alan huippuosaaja. Päätuotteita ovat sähkö, kaukolämpö ja maakaasu; asiakkaiden määrä on yli 30 000. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 47 M€ ja henkilöstön määrä 76. Leppäkoski-konserniin kuuluvat emoyhtiö Leppäkoski Group Oy sekä Leppäkosken Sähkö Oy, Leppäkosken Energia Oy, Leppäkosken Lämpö Oy, Ulvilan Lämpö Oy ja Grid.vc Oy. Lisäksi konsernilla on osakkuuksia energia-alan yhtiöissä. Toimipisteet sijaitsevat Ikaalisissa, Ylöjärvellä, Parkanossa, Nokialla, Espoossa, Ulvilassa ja Iissä. Lisätietoja: www.leppakoski.fi.

1,082 katselukertaa0 kommenttia