Ikaalinen Spa & Resort - Luontolomat

Luontolomat

Koe Ikaalisten upea luonto! Kylpylämme ulkopuolelta avautuu upea järvimaisema, jota katsellessa sielu lepää. Heti ulko-oveltamme avautuvat upeat ulkoilumaastot sekä pitkä järvenranta aktiviteetteineen. Meiltä löydät ulkoilma aktiviteetteja vuoden jokaisena päivänä!

Retket & Luonto

Luontopolut

Upea kylpylähotellimme sijaitsee kauniin Kyrösjärven rannassa ja heti ulko-oveltamme aukeavat Ikaalisten kauniit luontomaisemat. Pyydä vastaanotosta vinkit parhaisiin luontopolkuihin.

Ikanema Beach

Hiekkarannalla voit nauttia aurinkoisista päivistä perheen tai ystävien kanssa. Hiekkarannan kupeesta löydät myös mm. rantabaarin, kiipeilytelineet ja savusaunan.

Kanoottivuokraus

Kylpylän tiskiltämme voit vuokrata omaan käyttöön, joko kahden hengen kanootteja tai isommalle porukalle 6-10 henkilön suurkanootin! Resortimme sijaitsee aivan suuren Kyrösjärven vieressä, joten melottavaa riittää. 

Kanootin vuokra: 12€ / 2h tai 20€/päivä

Suurkanootin vuokra: 20€ / 2h tai 40€/päivä

Polkupyöräily

Kierrä Resort mukavasti Jopolla!

Pirteillä Jopoillamme tutustut paikallisiin maisemiin kevyellä pyöräreissulla.

Kysy parhaat reitit vastaanotostamme!

Jopo-vuokra: 8€ / 2h tai 15€ / päivä

Marjanpoiminta

Kerää omat metsämarjat pakkaseen talven varalle! 

Mustikat löydät Teiharjulta heinäkuun lopusta syyskuun alkuun asti! 

Kalastus

Kyrösjärven antimet ja suuret järvialueet kutsuvat kalastamaan!

Lainaa mato-onki mukaan ja lähde koittamaan onneasi!

Ikaalinen Lofts

Lofts-6.jpg
Economy Lofts Huoneet

Kaikissa huoneissa on joko terassi tai parveke jossa voi nauttia auringosta. Kylpylän palvelut ovat käytössäsi ja majoitus sisältää aamiaisen Ikaalinen Span maittavassa aamiaisbuffetissa sekä sisäänpääsyn Vesitropiikkiin. Ikaalinen Spa Loftsin aulasta löydät vedenkeittimen sekä mikroaaltouunin. Hotellissa saatavilla myös lemmikkihuoneita. Loft hotelli sijaitsee 300 metrin päässä päärakennuksesta.

Ikaalinen Spa

Standard Resort Huoneet

Ikaalinen Span päärakennuksessa sijaitsevissa huoneissa on kaksi erillistä vuodetta jotka saa tarvittaessa yhteen sekä kaksi vuoteeksi avattavaa nojatuolia. Kaikissa huoneissa on parveke, kylpyhuone suihkulla, kylpytakki, TV 50”, tabletti, WiFi, työpöytä ja tuoli ja puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Huone_järvinäkymällä-6.jpg
Huone_järvinäkymällä-4.jpg
Superior Resort Huone

Päärakennuksessa sijaitsevat hotellihuoneet ovat hypähdyksen päässä Vesitropiikista sekä ravintoloista. Ikaalinen Span päärakennuksessa sijaitsevissa huoneissa on kaksi erillistä vuodetta jotka saa tarvittaessa yhteen sekä kaksi avattavaa vuodenojatuolia. Kaikissa huoneissa on minibaari, parveke järven puolelle, kylpyhuone suihkulla, kylpytakki, kylpytossut, TV 50”, tabletti, WiFi, vedenkeitin, työpöytä ja tuoli ja puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Resort Sviitti

Upeasta Sviitistämme avautuu järvinäköala ja voit nauttia oman saunan löylyistä Ikaalinen Span päärakennuksessa sijaitsevassa upeassa sviitissämme on olohuone ja erillinen makuuhuone, jossa on kaksi erillistä vuodetta jotka saa tarvittaessa yhteen sekä olohuoneessa kaksi avattavaa vuodetuolia. Huoneessa on minibaari, parveke järven puolelle, kylpyhuone ja sauna, kylpytakki, kylpytossut, TV 50”, tabletti, WiFi, vedenkeitin, työpöytä ja tuoli ja puulattia. Huone on savuton.