Chat with us, powered by LiveChat
 
Ikaalinen Spa & Resort - I Love Me - Lomat

I Love Me - Lomat

Lupa rentoutua! Karista työkiireet tai arjen harmit tulemalla meille rentoutumaan. Voit hemmotella itseäsi Day Spa hoitolassa tai lähteä luontopolulle vapauttamaan ajatuksesi. Sinkkuloma on vapauttava loma sinulle, joka tarvitset omaa aikaa.

Spa & Hoidot

Jalkahoito Kestolakkauksella

90min / 119€

Jalkoja hellivä hoito sisältää jalkakylvyn, kovettuminen poiston, kynsien hoidon, rentouttavan hieronnan sekä kynsien kestolakkauksen. Lopputuloksena upea, kestävä lakkaus.

Miesten Jalkahoito

60min / 89€

Miesten jaloille räätälöity tehokas jalkahoito sisältää rentouttavan jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä rentouttavan jalkahieronnan.

Tropical Sensation

120min / 189€

Upea ja kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää ihollesi räätälöidyn hemmottelevan BD Medical kasvohoidon, kuumilla kivillä tehtävän hieronnan sekä rentouttavat käsi ja jalkahieronnat. Hoidon jälkeen iho on heleä ja olo kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Tropical Beauty Perfection

75min / 129€

Ihosi tarpeisiin räätälöity, välittömiä tuloksia tuottava kasvohoito, joka puhdistaa, kosteuttaa ja uudistaa ihoasi tehokkaasti. Hoito sisältää kuorinnan ja seerumit. Lopuksi naamio hierotaan ihoon rentouttavalla kasvohieronnalla, jolloin aktiiviaineet imeytyvät tehokkaammin.

YumiLashes + YumiBrows paketti

105min / 160€

Ripsien taivutus ja kestovärjäys

SPA-kokovartalohieronta

60min / 99€

Aluksi vartalo kuoritaan kuivaharjaamalla, jonka jälkeen tehdään klassisiin tekniikoihin perustuva rentouttava hieronta, joka hoitaa vartaloa ja kohottaa mielialaa. Käsittely vapauttaa kehon jännityksiä ja hellii väsyneitä lihaksia tehokkaasti.

Retket & Luonto

Luontopolut

Upea kylpylähotellimme sijaitsee kauniin Kyrösjärven rannassa ja heti ulko-oveltamme aukeavat Ikaalisten kauniit luontomaisemat. Pyydä vastaanotosta vinkit parhaisiin luontopolkuihin.

Ikanema Beach

Ota kaikki irti Suomen kesästä - se ei yleensä ole pitkä!

Kaunis hiekkarantamme kutsuu lekottelemaan ja uimaan, rantabaarissamme

katselet kaunista maisemaa virvokkeiden ja pienen iltapäivä-snacksin kera.

Polkupyöräily

Kierrä Resort mukavasti Jopolla!

Pirteillä Jopoillamme tutustut paikallisiin maisemiin kevyellä pyöräreissulla.

Kysy parhaat reitit vastaanotostamme!

Jopo-vuokra: 5€ / 2h tai 10€ / päivä

Marjanpoiminta

Kerää omat metsämarjat pakkaseen talven varalle! 

Mustikat löydät Teiharjulta heinäkuun lopusta syyskuun alkuun asti! 

Kalastus

Kyrösjärven antimet ja suuret järvialueet kutsuvat kalastamaan.

Lainaa mato-onki mukaan ja lähde koittamaan onneasi!

Ikaalinen Lofts

Lofts-1.jpg
Economy Lofts Huoneet

Vaatimattomat Loft-huoneet ovat saaneet kevyen pintapuolisen remontin. Kaikissa huoneissa on joko terassi tai parveke jossa voi nauttia auringosta. Kylpylän palvelut ovat käytössäsi ja majoitus sisältää aamiaisen Ikaalinen Span maittavassa aamiaisbuffetissa sekä sisäänpääsyn Vesitropiikkiin. Ikaalinen Spa Loftsin aulasta löydät vedenkeittimen sekä mikroaaltouunin. Hotellissa saatavilla myös lemmikkihuoneita. Loft hotelli sijaitsee 300 metrin päässä päärakennuksesta.

Ikaalinen Spa

Standard Resort Huone

Päärakennuksessa sijaitsevat hotellihuoneet ovat hypähdyksen päässä Vesitropiikista sekä ravintoloista.

 

Ikaalinen Span päärakennuksessa sijaitsevissa huoneissa on kaksi erillistä vuodetta jotka saa tarvittaessa yhteen sekä kaksi vuoteeksi avattavaa nojatuolia. Kaikissa huoneissa on parveke, kylpyhuone suihkulla, kylpytakki, TV 50”, tabletti, WiFi, työpöytä ja tuoli ja puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Meiltä myös lemmikkihuoneet!

IMG_3687.jpeg
Huone_järvinäkymällä-4.jpg
Superior Resort Huone

Päärakennuksessa sijaitsevat hotellihuoneet ovat hypähdyksen päässä Vesitropiikista sekä ravintoloista. Ikaalinen Span päärakennuksessa sijaitsevissa huoneissa on kaksi erillistä vuodetta jotka saa tarvittaessa yhteen sekä kaksi avattavaa vuodenojatuolia. Kaikissa huoneissa on minibaari, parveke järven puolelle, kylpyhuone suihkulla, kylpytakki, kylpytossut, TV 50”, tabletti, WiFi, vedenkeitin, työpöytä ja tuoli ja puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Resort Sviitti

Upeasta Sviitistämme avautuu järvinäköala ja voit nauttia oman saunan löylyistä Ikaalinen Span päärakennuksessa sijaitsevassa upeassa sviitissämme on olohuone ja erillinen makuuhuone, jossa on kaksi erillistä vuodetta jotka saa tarvittaessa yhteen sekä olohuoneessa kaksi avattavaa vuodetuolia. Huoneessa on minibaari, parveke järven puolelle, kylpyhuone ja sauna, kylpytakki, kylpytossut, TV 50”, tabletti, WiFi, vedenkeitin, työpöytä ja tuoli ja puulattia. Huone on savuton.

Huone_järvinäkymällä-11.jpg