Chat with us, powered by LiveChat
 
IMG_2182.jpeg

DAY SPA

Day Spa palvelee päärakennuksessa vastaanoton kerroksessa.

Hoitola suljettu toistaiseksi.

Hoidot & Hinnasto

HOITOPAKETIT
Tropical Sensation

120min / 189€

Upea ja kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää ihollesi räätälöidyn hemmottelevan BD Medical kasvohoidon, kuumilla kivillä tehtävän hieronnan sekä rentouttavat käsi ja jalkahieronnat. Hoidon jälkeen iho on heleä ja olo kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Tropical Relaxation

60min / 119€

Harmoninen hemmotteluhoito aloitetaan kasvojen ja jalkojen kuorinnalla sekä rentouttavalla hieronnalla. Hoidon päätteeksi saat nauttia intialaisen päähieronnan rentouttavasta vaikutuksesta.

Tropical Escape

90min / 149€

Tämä ylellinen hoitopaketti sisältää kevyen kasvohoidon kotimaisilla BD Medical tuotteilla, hellivän jalkahoidon ja hoidon kruunaa rentouttava intialainen päähieronta. Tunne kuinka kehosi rentoutuu.

Tropical Gentlemen

90min / 149€

Kiireisen miehen pelastus. Tämä rentouttava ja stressiä poistava miehille suunnattu hoitopaketti sisältää lihaskireyksiä avaavan selkähieronnan sekä ihotyypin mukaisen kosteuttavan ja puhdistavan BD Medical kasvohoidon sekä hellivän jalkahoidon. Tunne kuinka stressi hellittää.

lastenhoito.png
Tropical Moment for Kids vain 14-vuotiaille ja nuoremmille.
HIERONNAT
Kuumakivihieronta

50min / 99€  tai  70min / 129€

Laavakivien lämpö rentouttaa lihaksia, jolloin hieronta vaikuttaa tehokkaammin ja laukaisee lihasjännityksiä. Hoito aktivoi kehon aineenvaihduntaa ja lievittää stressiä.

Intialainen päähieronta

40min / 59€  tai lisäpalveluna  15min / 19€

Rentouttava käsittely ja energiapisteiden painelu pään, kasvojen, niskan ja hartiaseudun alueelle. Päähieronta antaa avun esimerkiksi päänsäryn, lihasjännitysten, stressin ja unettomuuden hoidossa.

SPA-kokovartalohieronta

60min / 99€

Aluksi vartalo kuoritaan kuivaharjaamalla, jonka jälkeen tehdään klassisiin tekniikoihin perustuva rentouttava hieronta, joka hoitaa vartaloa ja kohottaa mielialaa. Käsittely vapauttaa kehon jännityksiä ja hellii väsyneitä lihaksia tehokkaasti.

Bambukeppihieronta

50min / 99€  tai  70min / 129€

Bambuhieronta on rauhoittava, rentouttava sekä nestekiertoa vilkastuttava hoito. Bambuhieronta antaa pitkäkestoisen ja rentoutuneen tunteen koko kehoon.

Klassinen urheiluhieronta

45min / 69€  tai  60min / 89€

Laillistetun ammattihierojan tekemä hieronta. Hieronnan vaikutuksesta lihaskivut ja kireydet hellittävät ja kehon liikkuvuus palautuu. Kevyestä voimakkaaseen – kerro toiveistasi voimakkuuden ja käsiteltävien alueiden suhteen hierojalle.

KASVOHOIDOT

BD Medical kasvohoito on kokonaisvaltainen ihonhoitokokemus, jossa käytetään puhtaita ja suomalaisia BD Medical tuotteita. Aktiiviaineina sarjassa toimivat retinoli, hyaluronihappo, 20 % C-vitamiini, Stemcell - kantasoluyhdiste sekä luonnolliset prebiootit.

Tropical Glow

45min / 79€

Ihotyypin mukainen tehokas kasvohoito. Iho kuoritaan, seerumien imeytys ja kasvohieronta, jolla aktiiviaineet saadaan imeytymään syvemmälle ihoon. Tuloksena hehkuva iho.

Tropical Beauty Perfection

75min / 129€

Ihosi tarpeisiin räätälöity, välittömiä tuloksia tuottava kasvohoito, joka puhdistaa, kosteuttaa ja uudistaa ihoasi tehokkaasti. Hoito sisältää kuorinnan ja seerumit. Lopuksi naamio hierotaan ihoon rentouttavalla kasvohieronnalla, jolloin aktiiviaineet imeytyvät tehokkaammin.

Made for Men

45min / 79€

Suunniteltu erityisesti miehille, tämä rentouttava ihotyypin mukainen kasvohoito puhdistaa ja kirkastaa ihon tehokkaasti. Hoito sisältää myös stressiä lievittävän kasvohieronnan. Sopii kaikenikäisille miehille.

KÄDET & JALAT
SPA-Jalkahoito

60min / 89€

Kokonaisvaltainen hoito sisältää pehmentävän jalkakylvyn, kovettuminen poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, rentouttavan hieronnan sekä kynsien lakkauksen.

Varpaankynsien Kestolakkaus – uudet

60min / 79€

Pehmentävän jalkakyvyn jälkeen omalle kynnelle tehtävä valokovetteinen lakkaus, lopputuloksena upean kiiltävä ja kestävä lakkaus. Ei sisällä vanhan lakkauksen poistoa. (Poisto +10€)

Jalkahoito Kestolakkauksella

90min / 119€

Jalkoja hellivä hoito sisältää jalkakylvyn, kovettuminen poiston, kynsien hoidon, rentouttavan hieronnan sekä kynsien kestolakkauksen. Lopputuloksena upea, kestävä lakkaus.

Hemmottelu Jalkahoito

45min / 69€

Hoito sisältää rentouttavan ja pehmentävän jalkakylvyn sekä kuorinnan. Kynnet hoidetaan ja hoito päättyy rentouttavan jalkahierontaan.

Kestolakkaus kädet – uusi lakkaus

40min / 69€

Omalle kynnelle tehtävä valokovetteinen lakkaus, lopputuloksena kestävä ja kiiltävä lakkaus. Ei sisällä vanhan lakkauksen poistoa.

Miesten Jalkahoito

60min / 89€

Miesten jaloille räätälöity tehokas jalkahoito sisältää rentouttavan jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä rentouttavan jalkahieronnan.

Kestolakkaus kädet – huolto

60min / 79€

Omalle kynnelle tehtävä valokovetteinen lakkaus, lopputuloksena kestävä ja kiiltävä lakkaus. Sisältää
vanhan lakkauksen poiston.

SPA-Manikyyri

60min / 89€

Täydellinen käsihoito sisältää käsikylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon ja lakkauksen sekä rentouttavan käsihieronnan.

RIPSET & KULMAT
YumiLashes ripsien kestotaivutus

75min / 99€

Ripsien taivutus ja kestovärjäys

YumiBrows kulmien laminointi ja värjäys

45min / 69€

Sisältää kulmien muotoilun

YumiLashes + YumiBrows paketti

105min / 160€

Ripsien taivutus ja kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

30min / 45€

Sisältää kulmien muotoilun

Kulmien muotoilu ja värjäys

20min / 29€

Ripsien värjäys

20min / 25€

SOKEROINNIT
Sokeroinnit alkaen

30€

RYHMÄT

Isomman seurueen, ryhmien tai esim. polttariporukan hoidoissa suunnittelemme tarpeenne mukaiset hoidot, aikataulun, tilat ja riittävän määrän hoitajia.

Mahdollisuus myös tarjoiluun spa lounge tilaan.   Varauksen teet helpoiten ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla: dayspa@ikaalinenspa.fi