Chat with us, powered by LiveChat
 
Super Pikkujoulut: Maija Vilkkumaa, Neljä Ruusua
pe 26. marrask. | Ikaalinen Spa Arena

Super Pikkujoulut: Maija Vilkkumaa, Neljä Ruusua

Liput myynnissä nyt! Ovet auki klo 20.00 klo 21.00 Maija Vilkkumaa klo 23.00 Neljä Ruusua Huom! Tapahtumassa käytössä koronapassi koko tapahtuman ajan.
Rekisteröityminen on suljettu

Paikka & aika

26. marrask. 2021 klo 20.00
Ikaalinen Spa Arena, Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen, Finland

Tietoa tapahtumasta

Maija Vilkkumaa on suomalainen laulaja-lauluntekijä ja yksi Suomen eniten levyjä myyneistä muusikoista. Vilkkumaa on julkaissut seitsemän studioalbumia, EP:n, kokoelman ja livelevyn. Lähes kaikki hänen studioalbuminsa ovat myyneet kultaa, ja yhteensä hänen albumeitaan on myyty Suomessa yli 300 000 kappaletta.

Neljä Ruusua on yhtye, joka ei juuri esittelyitä kaipaa. Joensuussa vuonna 1982 perustettu yhtye seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla ja on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa.

Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtyeen lukuisat hitit, kuten Juppihippipunkkari, Sun täytyy mennä, Poplaulajan vapaapäivä, Matka on syvä, Hunningolla, Luotsivene, Popmuseo, Valuva taivas, Missä vaan ja Elän vain kerran, soivat edelleen radioissa. Eikä sovi unohtaa tuoreimman Euforia-albumin hittejä Sininen sunnuntai, Ajelen ja Esirippu, jotka jatkavat bändin hittiputkea.

Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan: Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri ”Kode” Koistinen (kitara), Jari ”Lade” Laakkonen (basso) ja Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

Jaa tämä tapahtuma